Het binden en boeien van je medewerkers: Geslaagde sessie bij op het PlusPort's HQ

Op dinsdag 9 april organiseerden we een inspirerende sessie op het PlusPort HQ in Zoetermeer. Het thema van de dag was het binden en boeien van medewerkers in een organisatie. De middag was gevuld met boeiende presentaties, interactieve breakoutsessies en verhelderende discussies.

Leren van de besten: Onze gastsprekers brengen hun expertise naar PlusPort HQ

We hadden het genoegen om Jasper Saeijs van Visma Lease a Bike en Mark Nijenmanting van de Onderwijs Academie als gastsprekers te verwelkomen. Hun inzichten en ervaringen waren een waardevolle toevoeging aan de discussie en gaven ons nieuwe perspectieven op het thema. Na een korte koffiepauze, waarin de deelnemers de kans kregen om te netwerken en ideeën uit te wisselen, gingen we verder met een energizer om de geesten weer op scherp te zetten voor de rest van de middag.

Groepsfoto 9 april 2024

Samen leren: De kracht van onze breakoutsessies

De breakoutsessies waren een hoogtepunt van de dag. Verdeeld in drie groepen, gingen de deelnemers dieper in op de onderwerpen 'het binden en boeien van medewerkers in combinatie met het LMS', 'Hoe pakt watdoejijmorgen.nl het aan' en 'Social learning'. De resultaten van deze sessies werden vervolgens besproken in de grotere groep, wat leidde tot verhelderende en inspirerende discussies.

De weg naar morgen: Onze roadmap voor de toekomst

We sloten de dag af met een blik op de toekomst tijdens de presentatie van de roadmap, gevolgd door een gezellige netwerkborrel. Het was een ongelooflijk interessante middag, vol met inspiratie en nieuwe inzichten. We zijn ervan overtuigd dat iedereen veel heeft opgestoken en kijken uit naar de volgende sessie.

 

 

 

 

 

image00015a

Dit is Martin, hij helpt je graag verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Performance management of ons LMS? Plan een afspraak met Martin in en hij helpt je graag verder.