PlusPort inspiratiesessie Performance Management  - 11 mei 2023 🎉

Wat een inspiratie! 🎉 Donderdag 11 mei 2023 de allereerste sessie over Performance Management, met als thema ‘’De basis voor Het Goede Gesprek”. 🎖 Tijdens deze leerzame en inspiratievolle middag zijn er ervaringen en praktijkvoorbeelden gedeeld en hebben verschillende interessante gastsprekers een lezing gegeven. 

Deze inspiratiesessie was speciaal gericht op HR-professionals en managers die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de prestaties en betrokkenheid van hun medewerkers. Onze gastsprekers, deelden hun kennis en ervaringen over deze onderwerpen. 

Linda Emmery, Director People & Culture Software Visma Benelux, presenteerde hoe een bedrijfscultuur kan worden gecreëerd waarin medewerkers op de eerste plaats komen. Ze deelde praktische tips en benadrukte het belang van open communicatie en betrokkenheid bij het ontwikkelen van een medewerker gerichte cultuur. Sjoerd Hoogervorst, HR Business Improvement Manager, besprak zijn ervaringen met Performance Management bij TBI en deelde de beste praktijken voor het implementeren van effectief prestatiebeheer binnen organisaties. Kortom: Een daverend succes!

Meerdere keren per jaar worden er inspiratiesessies georganiseerd, waarbij elke branche een eigen sessie krijgt om dieper in te gaan op de specifieke sector. Ben jij er de volgende keer ook bij? Houd onze website/agenda pagina in de gaten! 👀

0
1683814805805
1683814801038
1683814808169

 

image00015a

Dit is Martin, hij helpt je graag verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Performance management? Plan een afspraak met Martin in en hij helpt je graag verder.