PlusPort inspiratiesessie Utrecht  - 30 maart 2023 đŸ†

Wat een middag! Donderdag 30 maart 2023 trapten wij de eerste inspiratiesessie van het jaar af in stadion de Galgenwaard met een sessie voor L&D professionals uit de sectoren industrie, bouw en maritiem. Tijdens deze leerzame en inspiratievolle middag zijn er ervaringen en praktijkvoorbeelden gedeeld en hebben verschillende interessante gastsprekers een lezing gegeven. 

 

Wil jij ook inspiratie opdoen om leren en ontwikkelen te stimuleren binnen jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld weten waar je LMS voor kunt inzetten, wat de trends zijn, sturen op prestaties ĂŠn ontwikkeling en wat de mogelijkheden zijn om zelf e-learning te ontwikkelen? Geef je dan op voor de aankomende inspiratiesessies! Superleuk als jij en je collega's willen deelnemen. 

Inschrijven inspiratiesessies 2023

Inschrijven inspiratiesessie zorg

Inschrijven inspiratiesessie PM

Meerdere keren per jaar worden er inspiratiesessies georganiseerd, waarbij elke branche een eigen sessie krijgt om dieper in te gaan op de specifieke sector. De eerstvolgende sessies zijn gericht op de zorgsector en richten zich op het opzetten van een solide basis voor effectief gespreksmanagement (performance management). 

Groepsfoto inspiratiesessie
Inspiratiesessie Utrecht