Nieuw: Veilig werken met Gevaarlijke stoffen Luchtvaart

Vanaf vandaag is er een nieuw e-learning cursuspakket beschikbaar. Deze is gebaseerd op het bestaande e-learning cursuspakket Veilig werken met Gevaarlijke stoffen wat opleidt tot het PBNA-examen. Met dit nieuwe e-learning cursuspakket Veilig Werken met Gevaarlijke stoffen Luchtvaart kunnen medewerkers kennis opdoen speciaal voor de luchtvaart. Het cursuspakket sluit af met een digitaal examen.

Het cursuspakket is met name geschikt voor medewerkers die in aanraking komen met stoffen maar niet een officieel luchtvaart-certificaat nodig hebben voor hun functie. Medewerkers zijn zich meer bewust van veilig werken en de risico’s omtrent gevaarlijke stoffen.

De inhoud van dit e-learning cursuspakket is tot stand gek

 

omen met onze zeer gewaardeerde klant in de luchtvaart. Zij zullen dit pakket in combinatie met PlusPort jaarlijks up-to-date houden.

 
Kandidaten die op dit e-learning cursuspakket inschrijven ontvangen na het succesvol afronden van het digitale examen een certificaat in de vorm van een pas.
 

Het e-learning cursuspakket Veilig werken met Gevaarlijke stoffen Luchtvaart is te bestellen voor € 69,00 per persoon, exclusief btw. Bekijk de training

Wilt u een demo bekijken of een offerte? Bel ons op 070-3229090 of mail naar customersupport@plusport.com