Onthulling van onze nieuwe huisstijl en logo

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl en logo! Deze verandering is meer dan alleen een facelift. Het nieuwe logo staat symbool voor onze voortdurende drive om te innoveren en onze klanten & partners een (nog) betere leerervaring te bieden. πŸ†

 

Wat gaat er veranderen?

In het kort? Een nieuwe huisstijl met een consistente en herkenbare uitstraling in al onze communicatie-uitingen. De voornaamste reden hiervoor is om een unieke uitstraling te bieden en dat onze visuele identiteit overeenkomt met wie we zijn en wat wij bieden aan β€˜digitale leer’ oplossingen.

PlusPort Logo-1

Het oude en nieuwe logo

 

Waarom deze veranderingen? 

We nemen je graag mee in de β€˜Why’ achter deze verandering. Wat niet gaat veranderen is dat wij onderdeel zijn en blijven uitmaken van Visma, waar wij natuurlijk bijzonder trots op zijn. Reserveer 30 seconden van je tijd en bekijk het filmpje met achtergrond over ons nieuwe logo en huisstijl. Vanzelfsprekend, in een snackable format, gemaakt door het eigen PlusPort e-learning team.

 


 

Uiteraard blijft het niet bij een nieuwe huisstijl en logo. Blijf ons daarom volgen via de verschillende kanalen of kom langs op een van de vele inspiratiesessies die worden georganiseerd waarin we je als klant alles vertellen over de ontwikkelingen op de roadmap. Er komen nog meer spannende ontwikkelingen aan. πŸ™‚ Stay tuned!