Eerste Editie van de PlusPort Padel Experience: Een Grand Slam Succes!

Afgelopen week (14 september 2023) was het zover: de allereerste editie van het PlusPort Padel Experience vond plaats bij Plaza Padel Rijswijk. Een middag vol sportiviteit, gezelligheid en competitie die onze klanten en collega's nog lang zullen bijblijven. Met enthousiaste deelnemers en uitzonderlijke prestaties was dit evenement een doorslaand succes!

De PlusPort Padel Experience stond in het teken van teamwork, plezier en het versterken van de banden tussen ons en onze gewaardeerde klanten. We zijn verheugd dat zoveel mensen met ons de uitdaging zijn aangegaan en deze geweldige ervaring met ons hebben gedeeld.

Onze eigen Marko Ploeger en Lap-Man Wong van Waternet verdienen een speciale vermelding voor hun uitzonderlijke prestaties tijdens het toernooi. Ze gingen naar huis met de felbegeerde eerste prijs en kunnen met trots de titel van Padel-kampioenen van PlusPort dragen! 🥇 Gefeliciteerd, heren!

Maar niet alleen Marko en Lap-Man verdienen lof; we willen ook graag alle andere deelnemers bedanken voor hun enthousiaste deelname en onmisbare steun. Jullie hebben dit evenement tot een onvergetelijke dag gemaakt, vol opwinding en sportieve prestaties. 🙌

 

Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en updates door onze website en sociale mediakanalen in de gaten te houden. We kunnen niet wachten om jullie binnenkort weer te zien voor een nieuwe, spannende PlusPort Padel Experience!

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de PlusPort Padel Experience, en we hopen jullie snel weer te verwelkomen voor nieuwe avonturen.