PlusPort introduceert uren bundels: Optimaliseer je LMS-ervaring!

We zijn verheugd om een nieuwe toevoeging aan ons productaanbod aan te kondigen: namelijk de PlusPort uren bundels. Bij PlusPort begrijpen we dat het implementeren van uw Learning Management System (LMS) slechts de eerste stap is in je leer- en ontwikkelingsreis. Daarom hebben we de uren bundels ontwikkeld om u te ondersteunen bij de doorontwikkeling van uw LMS.

Waar kan je uren bundels voor inzetten? 

De bundels kunnen worden ingezet voor een breed scala aan diensten, waaronder functionele en technische consultancy, het opmaken of wijzigen van stylesheets, de ontwikkeling van e-learning, bezoeken van workshops, de implementatie van nieuwe modules, het bespreken van releases, een 'health check' van uw Customer Success, en het uitvoeren en bespreken van een quickscan.

Standaard ondersteuning voor onze klanten

Daarnaast blijven we onze standaard gratis ondersteuning bieden aan al onze klanten. Dit omvat online en telefonische ondersteuning voor technische problemen, releasenotes en nieuwsbrieven, e-learning voor PlusPort-beheerders, online presentaties van onze roadmap, toegang tot ons online Q&A-knowledge centre, deelname aan product webinars, L&D-inspiratiesessies en product klantenpanels, en twee keer per jaar een voortgangsgesprek met uw adviseur. 

Welk uren bundel past bij mij?  

Bij PlusPort begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we vier verschillende uren bundels aan.

Urenbundel-1

Activeer je uren bundel nu!

Voor meer informatie of om uw uren bundel direct te activeren, nodigen we u uit om contact op te nemen met onze collega, Martin Stam. Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het activeren van uw uren bundel. Mis deze kans niet, neem vandaag nog contact op met Martin!