Plusport blikt terug op een succesvol 2023 met vele hoogtepunten 🎇

Het team van Plusport wil iedereen een stralend nieuwjaar wensen! Maar voordat we officieel afscheid nemen van 2023, willen we graag samen met onze community terugkijken op een jaar vol hoogtepunten en bijzondere momenten.

Onthulling van onze nieuwe huisstijl en logo. 

Een van de meest opvallende hoogtepunten voor Plusport in 2023 was de lancering van een geheel nieuwe huisstijl, inclusief een frisse branding en een nieuw logo. Deze stap markeerde niet alleen een visuele transformatie, maar ook een evolutie in de identiteit van Plusport als een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf. De nieuwe huisstijl weerspiegelt de kernwaarden van Plusport en straalt innovatie en moderniteit uit.

Onvergetelijke inspiratiesessies en klantevents. 

Verschillende inspiratiesessies brachten klanten, experts en geïnteresseerden samen voor nieuwe inzichten en onverwachte activiteiten. Daarnaast 

Daarnaast staat 2023 in het teken van de eerste editie van het PlusPort Padel Experience. De PlusPort Padel Experience stond in het teken van teamwork, plezier en het versterken van de banden tussen ons en onze gewaardeerde klanten. We zijn verheugd dat zoveel mensen met ons de uitdaging zijn aangegaan en deze geweldige ervaring met ons hebben gedeeld.

Een jaar om nooit te vergeten!

Terwijl we het nieuwe jaar met open armen verwelkomen, willen we ook stilstaan bij de geweldige momenten die we hebben beleefd in 2023. Samen hebben we successen gevierd, obstakels overwonnen en herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan. Bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van dit onvergetelijke jaar. Bekijk de slides hieronder voor alle hoogtepunten die PlusPort heeft beleeft. 

 

image00015a

Dit is Martin, hij helpt je graag verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Performance management of ons LMS? Plan een afspraak met Martin in en hij helpt je graag verder.