Kom je ook naar onze LMS Workshops? 🚀

Gedurende het hele jaar organiseren we een aantal hele leuke en interessante workshops! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in via deze link! 

Welke workshops staan er gepland?

 1. Workshop - Functioneel Beheerder
Deze workshop is specifiek voor beheerders met een ingericht LMS. In deze workshop worden optionele modules toegelicht, tips en tricks gegeven en is er ruimte voor vragen om jouw LMS nog beter in te richten.
 
2. Workshop - Formulieren
Deze workshop gaat over de mogelijkheden van standaard-, maatwerk-, e-learning en trainingsformulieren. Er wordt uitgelegd hoe formulieren worden opgebouwd en werken. Ook is er ruimte om praktijkvoorbeelden door te nemen en is er kun je zelf een formulier maken samen met een consultant van PlusPort.
 
3. Workshop - Startpagina en catalogus
Deze workshop gaat in op de werking van de startpagina en alle widgets. Er wordt uitgelegd hoe widgets werken en we gaan aan de slag om je startpagina te optimaliseren of een nieuwe te maken.
 
Waar & wanneer worden de workshops georganiseerd?
De workshops worden gehouden op onze nieuwe kantoorlocatie in Zoetermeer en zijn op vrijdagochtenden van 9.30 tot 13.00 uur, inclusief een heerlijke en gezellige lunch. De kosten bedragen €250,- excl. btw per deelnemer.
 
De workshop agenda 📅: 
 
Datum en Onderwerp Inschrijven
11 november - Functioneel beheer Inschrijven
18 november - Startpagina en Catalogus Inschrijven
2 december - Formulieren Inschrijven
9 december - Functioneel beheer Inschrijven
16 december - Startpagina en Catalogus Inschrijven

 

Geen geschikte datum kunnen vinden? Maar wil je wel graag deelnemen aan een workshop? Je kunt ook een datum aanvragen door op de 'Inschrijven' link te klikken en dan op de groene button 'Datum aanvragen'.

Uiteraard is het ook mogelijk om een incompany workshop te regelen op locatie of bij ons op kantoor. Interesse? Mail dan met academysupport@plusport.com.

Onze trainers (Vincent, Hugo, Marlies, Janine & Arjan) kijken uit naar je komst!

klassikaal&online