Vernieuwde E-learning Veilig werken langs de weg

Wij hebben de e-learning veilig werken langs de weg vernieuwd! De e-learning is bijgespijkerd vanwege de herziene CROW-richtlijnen. De nieuwe richtlijnen sluiten beter aan op de wegwerkzaamheden die tegenwoordig worden uitgevoerd. 

Het is belangrijk om als wegwerker op de hoogte te zijn van de laatste richtlijnen. Want werken langs de weg brengt veel risico’s met zich mee. Niet alleen voor de wegwerker maar ook voor de weggebruiker. Er worden dan ook verschillende verkeersmaatregelen genomen om risico’s te beperken. Bij het toetsen en bepalen van deze maatregelen geeft CROW richtlijnen uit die aansluiten op de wetgeving. Deze richtlijnen zijn gebundeld in de CROW-publicatiereeks 96a/96b. 

De e-learning is in een fris nieuw jasje gestoken

In de vernieuwde e-learning zijn in de nieuwe module Beleid en proces de onderdelen Beleidskader en Risicomaatregelen verwerkt. Daarnaast is het onderdeel Specificaties materiaal uitgebreid. De e-learning bevat interactieve oefeningen, opdrachten en praktijkvoorbeelden vormgegeven in vier verschillende modules.

 

De e-learning komt terug in de volgende trainingen:

  • Veilig werken langs de weg – Totaal (e-learning met online eindtoets)
  • Veilig werken langs de weg – Autosnelwegen (e-learning met online eindtoets)
  • Veilig werken langs de weg – Niet-autosnelwegen (e-learning met online eindtoets)
  • Veilig werken langs de weg – Inclusief examen (e-learning met onafhankelijk examen)

Certificaat

Na het volgen van de e-learning en het positief afronden van de eindtoets ontvangt de cursist een Visma PlusPort certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar. Met het certificaat toon je aan veilig langs de weg te kunnen werken. De geldigheidsduur is een advies omdat het raadzaam is eenmaal per 5 jaar kennis te nemen van tussentijdse vernieuwde richtlijnen. 

E-learning boeken?

Bekijk ons cursusaanbod