Wat is het voordeel van e-learning op maat?

Bij Visma PlusPort kun je naast verschillende algemene e-learnings zoals BHV en VCA ook terecht voor een e-learning op maat. Maar wat is nou eigenlijk een e-learning op maat? En wat is daar het voordeel van?

  • Het grootste voordeel van een e-learning op maat is dat deze in de vormgeving van jouw organisatie wordt gemaakt. Door gebruik van elementen uit de persoonlijke huisstijl en eigen beeldmateriaal laten we de e-learning aansluiten op de identiteit en cultuur van je organisatie. Hierdoor ontstaat er herkenbaarheid en dit vergroot de binding met jouw bedrijf!
  • Doordat de e-learning speciaal voor jouw organisatie wordt gemaakt kun je ook zelf de inhoud bepalen. Hierdoor is het mogelijk locatie of organisatie-specifieke situaties te schetsen die aansluiten op de praktijk. Ook kun je zo bepaalde vaktermen verwerken en sluit de e-learning dus volledig aan op het taalgebruik van je organisatie.
  • Daarnaast kun je de training ook precies laten aansluiten op de doelgroep waar jouw werknemers uit bestaat, immers heeft elke doelgroep andere leervoorkeuren en behoeftes. Heeft de doelgroep bijvoorbeeld meer behoefte aan oefeningen of werkt leren via een video of gaming beter?
  • Een ander voordeel is dat je bij e-learning op maat gebruik kunt maken van de ervaring en expertise van contentwriters en contentcreators voor het ontwikkelen van de best passende e-learning.

Veiligheidsgame

Je kan er bij maatwerk dus ook voor kiezen om de e-learning in game vorm te gieten. Zoals hieronder bij een veiligheidsgame voor in de bouw.

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Dan kijken we samen hoe e-learning op maat aansluit op de leerdoelen van jouw organisatie.