Inspiratie aan boord: Geslaagde sessie bij Damen Shipyards! 🚢

In een opmerkelijke bijeenkomst op dinsdag 7 november werd een inspiratiesessie gehouden bij Damen Shipyards, met als focus het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in het domein van Leren en Ontwikkelen (L&D). De sessie bracht klanten, experts en geïnteresseerden samen voor een dag vol energie, inzichten en onverwachte activiteiten. 🎯

Energiek gesprek over AI in L&D

Een van de hoogtepunten van de dag was het levendige gesprek over kunstmatige intelligentie in het L&D-domein. Deelnemers deelden hun ervaringen, inzichten en best practices, waardoor een waardevolle uitwisseling van kennis ontstond. Van de implementatie van AI-gedreven leertechnologieën tot strategieën voor het maximaliseren van de impact van L&D, de discussies omvatten een breed scala aan onderwerpen die de deelnemers uitdaagden om na te denken over de toekomst van leren in hun organisaties.

Jongleren als energizer

Tijdens de sessie bracht collega Mark een onverwachte wending met een energizer in de vorm van jongleren. Deze onconventionele activiteit diende niet alleen als een verfrissende pauze, maar benadrukte ook het belang van flexibiliteit en het beheersen van nieuwe vaardigheden in een snel veranderende wereld. De deelnemers werden aangemoedigd om buiten hun comfortzone te treden en de kracht van aanpassingsvermogen te omarmen.

Inspiratie op locatie bij Damen Shipyards

De inspiratiesessie vond plaats op de indrukwekkende locatie van Damen Shipyards, waar de maritieme omgeving een extra dimensie toevoegde aan de uitwisseling van ideeën. Deelnemers kregen de kans om niet alleen te leren van de sessie zelf, maar ook om te reflecteren op de innovaties in de scheepsbouwsector en de parallellen met hun eigen vakgebied.

Een blik op de toekomst van L&D

Na afloop van de inspiratiesessie verlieten de deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd, gewapend met nieuwe inzichten over de integratie van AI in L&D en de waarde van creatieve energizers. Ze kijken ernaar uit om deze inzichten in hun eigen organisaties toe te passen en blijven zich inzetten voor continue verbetering en innovatie. De inspiratiesessie bij Damen Shipyards was niet alleen een ontmoetingsplaats voor kennisdeling, maar ook een viering van de dynamiek en diversiteit van het L&D-domein. 

 

 

 

 

 

image00015a

Dit is Martin, hij helpt je graag verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Performance management of ons LMS? Plan een afspraak met Martin in en hij helpt je graag verder.