Haal jij het maximale uit jouw LMS?

Onze klanten stellen ons vaak de vraag of hun LMS wel optimaal is ingericht? Daarom hebben we de Quick Scan ontwikkeld waarin de inrichting van jouw LMS wordt geanalyseerd, je een rapportcijfer krijgt inclusief een voorstel welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. 

Waarom een gratis Quick Scan?

Veel van onze klanten hebben al gebruik gemaakt van de vrijblijvende Quick Scan om te zien hoe hun LMS inrichting scoort. Samen met de consultant worden alle onderdelen van de Quick Scan besproken. Op basis van de score is in vele gevallen een verbetertraject opgestart.

LMS Quick Scan PlusPort

Klanten zijn blij met de nulmeting en weten door de gedetailleerde analyse goed welke werkzaamheden verricht moeten worden om de inrichting te verbeteren. Klanten zijn bijvoorbeeld met veel enthousiasme opnieuw "live" gegaan met hun verbeterde en gebruiksvriendelijkere portal.

Waar bestaat de Quick Scan uit?

We beoordelen het LMS op 7 onderwerpen:

  1. Gebruikersbeheer
  2. Planning & registratie
  3. Catalogus
  4. Bekwaamheid
  5. Formulieren
  6. Startpagina
  7. Kennis & vaardigheden

Hoe werkt de Quick Scan?

  1. De Quick Scan wordt ingepland & kosteloos uitgevoerd.
  2. In een online meeting (30 minuten) worden de resultaten besproken en toegelicht door een business consultant van Visma PlusPort.
  3. Samen bepalen we o.b.v. de resultaten welke vervolgstappen zinvol zijn.

Wil jij ook het maximale uit jouw LMS/LXP halen? Klik op de knop hieronder, laat je gegevens achter en een van onze consultants neemt contact met jou op om een Quick Scan in te plannen!


image00015a

Dit is Martin, hij helpt je graag verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het LMS? Plan een afspraak met Martin in en hij helpt je graag verder.