Onboard Amsterdam 2023 - Shaping Tomorrow's Education Today

🌟 Wat een daverend succes op Onboard Amsterdam 2023! 🌟 Op donderdag 9 november hebben onze eigen Marlies Braakhekke en Marko Ploeger een onwijs inspirerende workshop/presentatie gegeven met als thema ‘Shaping tomorrow's education today: Let’s collaborate to define the new way of learning’

Shaping Tomorrow's Education Today: Let's Collaborate to Define the New Way of Learning

Tijdens een dynamische workshop hebben de onze collega's Marko en Marlies van PlusPort deelnemers meegenomen op een reis naar de toekomst van Leren & Ontwikkelen. Met het thema "Shaping Tomorrow's Education Today" inspireerden zij het publiek om samen te werken aan het definiëren van de nieuwe manier van leren. Dit hebben ze gedaan aan de hand van verschillende stellingen die door vooraanstaande klanten van PlusPort zijn ingesproken. Hierdoor kwamen er diverse discussies op gang en is er veel in en output verzameld. 

Interactieve demonstraties op de stand: Ontdek de mogelijkheden van PlusPort

Op onze PlusPort stand stonden Martin, Marcel en Bas paraat om honderden bezoekers te verwelkomen. Het was geweldig om te zien hoe geïnteresseerd mensen waren in onze demo's en de mogelijkheden van PlusPort. De interactie met het publiek heeft de ervaring voor ons extra speciaal gemaakt.

De interactieve sessies op de stand boden een unieke gelegenheid om de functionaliteiten van PlusPort in real-time te ervaren. Van e-learning, learning management systems tot maatwerkoplossingen, het enthousiaste team presenteerde een scala aan mogelijkheden die gericht zijn op het optimaliseren van leren & ontwikkelen.

Een geslaagd event!

Het team van PlusPort kijkt met veel plezier terug op een geslaagde deelname aan Onboard Amsterdam. Met een sprankelende stand en boeiende presentaties waren we verheugd om onze innovatieve onderwijsoplossingen te presenteren aan honderden HR-specialisten.

1-2
2
3-2

 

image00015a

Dit is Martin, hij helpt je graag verder!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Performance management of ons LMS? Plan een afspraak met Martin in en hij helpt je graag verder.