Wie maakt onze e-learning?

Maak kennis met de specialisten!

Heb je onze vorige blog over onze contentwriters al gelezen? Zij werken nauw samen met onze ontwikkelaars. Met deze combinatie kunnen beiden floreren in hun expertise: contentwriters op de didactiek en de inhoud, ontwikkelaars op het visuele vlak en de technische achterkant van een e-learning. Zo bedenken ze samen serieuze e-learning of speelse concepten met bijvoorbeeld game-elementen, om aan te sluiten bij de kennis- en leerbehoeften van gebruikers.

 

Onze e-learning developers

De ontwikkelaars denken bijvoorbeeld ook mee over het creatieve concept en laten onze e-learning er aantrekkelijk uitzien. Voor onze maatwerkklanten zorgen zij ervoor dat de vormgeving van de e-learning aansluit op de huisstijl van de klant, aan de hand van hun huisstijlrichtlijnen of de website. En ze houden de e-learning uit ons eigen portfolio up-to-date qua design en werking.

Onze ontwikkelaars hebben een creatieve achtergrond en kennen alle ins en outs van ontwikkeltools zoals Storyline, Rise en Lectora. Ze kunnen ook werken met video’s, 360-graden-omgevingen en animaties. 

Een voorbeeld van hun creatieve breinen: De verhuisanimatie

Plaatje_Blog_PlayButton-01 (1)

Wil je liever zelf aan de slag met het maken van e-learning? Of wil je een e-learning zelf kunnen aanpassen? Dan kunnen onze ontwikkelaars een training geven in het gebruik van een aantal ontwikkeltools.

Maak kennis met onze ontwikkelaars:

 

Jasper

 

Dit is Jasper, hij werkt sinds 2016 bij Visma PlusPort en is afgestudeerd in Communicatie en Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool.

 

 

Collega Hanke

 

Hiernaast zie je een foto van Hanke. Hanke werkt sinds 2017 bij Visma PlusPort en heeft Grafische Vormgeving gestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en Onderwijskunde aan de Universiteit Leiden.

 

 

 Collega Femke

Dit is Femke, zij werkt sinds 2022 bij Visma PlusPort. Zij heeft Audio Visual & Animation gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. PS: Femke maakt ook hele mooie portretten! Zie https://femkezwier.nl/portfolio/ 

 

 

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het ontwikkelen van e-learning en de mogelijkheden? En wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik dan hieronder om vrijblijvend kennis met ons te maken. 

Neem contact op!